CEDERS STEAKHOUSE

CEDERS STEAKHOUSE Steakhouse

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2989 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ceders Steakhouse. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 21:18 Heerlijk gegeten!!
26 jun 2022 om 23:23 Bezorger was vriendelijk en het eten was heerlijk!
23 jun 2022 om 20:14 Goede en vriendelijke bezorger, het eten was zo als altijd heerlijk
21 jun 2022 om 23:06 Beste spareribs die ik in tijde heb gehad. Als je hier wat langer op zou moeten wachten is t het nog steeds waard. Godv!#$* wat lekker
19 jun 2022 om 19:56 Heerlijk. Geen opmerkingen
12 jun 2022 om 19:55 Bezorgers waren minder vriendelijk, aardappels waren iets kouder maar verder oké, salade heb ik niks gevraagd en spare rib zo overheerlijk. Overwegen om opnieuw bestellen weet ik nog niet.
8 jun 2022 om 19:53 Eten was helaas niet lekker als anders. Daarbij was de saus erg waterig ook.Jammer!
7 jun 2022 om 20:35 Eten kwam op de afgesproken tijd. Helaas was het niet zo lekker als anders.
6 jun 2022 om 21:05 Eten was niet meer echt warm en een uur langer dan aangegeven moeten wachten
28 mei 2022 om 19:52 Bakje was niet gesloten dus de aardappels waren niet echt warm meer.spareribs waren overheerlijk
27 mei 2022 om 15:30 Heerlijke spareribs!
26 mei 2022 om 20:37 Dit zijn echt uitzonderlijke spareribs. Als je de verpakking opent ruik je het vuur waarop ze bereid zijn. Ze worden vaak iets later bezorgd dan gepland, dus daar kan je rekening mee houden. maar 1000% worth the wait. Hoeveelheid is ook zeer goed!