CEDERS STEAKHOUSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3368 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ceders Steakhouse. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 20:25 Na ruim twee uur kwam ons eten pas. Dit was de tweede keer al dat wij zo lang moesten wachten. Ik had gebeld na 70 minuten, maar wachtte daarna nog 45 minuten. Heel jammer want hun spareribs zijn de lekkerste van allemaal.
20 jun 2024 om 19:24 Heb besteld om 17.21, het is nu 19.22 en nog niks gehad, uiteraard gebeld maar ja sorry door hún gebrekkig Nederlands ging het gesprek niet goed. Ene collega zegt dat de bestelling onderweg is en de andere collega zegt dat hij ermee bezig is
15 jun 2024 om 19:38 Eten was heel goed.was nog warm.was heel veel.je kon hier wel 2x van eten zoveel.dat zie je tegenwoordig niet vaak meer. Was er snel. We bestellen hier wel is vaker en het is altijd goed
8 jun 2024 om 19:19 Om 13.00 uur al besteld voor 's avonds. 30 minuten later dan aangegeven (was eerder al meer dan een uur later). Maar de bonanza spareribs en genengde salade waren weer lekker.
6 jun 2024 om 0:06 Eten was heerlijk! Alleen duurde het wat lang.
4 jun 2024 om 20:07 Goede kwaliteit.
2 jun 2024 om 23:40 Was weer heerlijk. Dat het lang duurt weten we.....
30 mei 2024 om 19:29 Het eten werd sneller bezorgd dan aangegeven wat zeer prettig was. Het eten was heerlijk, nog goed warm en meer dan genoeg. Zeker aan te raden.
29 mei 2024 om 20:54 Duurt altijd moker lang, maar het is altijd het wachten waard. Beste spareribs van Deventer.
25 mei 2024 om 10:52 Beste spareribs van Deventer!! Altijd goed en meer dan genoeg. Snelle bezorging
24 mei 2024 om 20:48 Heeeeerlijk! Zoals altijd de lekkerste ribs van Deventer!
23 mei 2024 om 7:57 Normaal gesproken lekker pittige spareribs, deze keer waren ze nauwelijks gekruid, jammer. Waarschijnlijk was de bezorger ook al een poosje onderweg, het eten was niet erg warm meer.