CEDERS STEAKHOUSE

CEDERS STEAKHOUSE Steakhouse

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2120 beoordelingen
25 jan 2020 om 20:32 Heb lamskoteletten besteld, kreeg ribeye, de kruiden overheersten
22 jan 2020 om 20:56 Beste Spareribs van Deventer
21 jan 2020 om 0:18 Very good.
19 jan 2020 om 20:51 Er stond dat we een uur moesten wachten prima maar na 1,5 uur maar eens gebeld in de mail stond nl al dat ons eten bezorgd was. Ik kreeg een erg sjagerijnig meisje aan de lijn en ik vertelde mijn verhaal dat we wel erg lang moesten wachten.
19 jan 2020 om 8:47 Zeer slechte ervaring, NIET BIJ BESTELLEN ALS JE SNEL JE ETEN WIL. Er stond bij ons 60 min wachttijd maar na 1,5 uur hebben wij gebeld en werd gezegd dat het eten er met 15 minuten zou zijn maar na weer een half hebben wij het eten maar afgebeld.
16 jan 2020 om 21:43 Lkkr als altijd.. Ruim optijd. Prima.
12 jan 2020 om 20:41 Heerlijk eten altijd, bezorgtijd was een uur en het was er ook met een uur ! Top weer
11 jan 2020 om 20:40 Meer als 1.45 min moeten wachten slechte bezorging
7 jan 2020 om 13:36 Sneller bezorgd dan was aangegeven, heel lekker, en deze eenpersoons-bestelling was van een riante onvang Top! Voor die prijs voor herhaling varbaar
6 jan 2020 om 21:52 Zoals altijd de beste!
6 jan 2020 om 9:41 Ik bestel om kwart voor 5 voor 6u krijg een bericht om 6u dat het eten is bezorgd terwijl dat niet het geval was maar om 7u pas het eten komt.
5 jan 2020 om 22:51 Goeie bezorger